Search found 7 matches

by stuartac
Mon Nov 12, 2018 4:04 pm
Forum: Problems / Questions
Topic: time to let it go
Replies: 3
Views: 1215

Re: time to let it go

Was reading an ABS thread on another forum (the highly regarded FiatForum actually), and one of the resident experts made this observation "If the (ABS) light comes on when you start the car you can be pretty sure it's a sensor or the wiring leading to it. If the light comes on after you have m...
by stuartac
Wed Feb 21, 2018 12:02 pm
Forum: Problems / Questions
Topic: Massive Oil Leak
Replies: 11
Views: 22555

Re: Massive Oil Leak

Hi all

If anyone has fixed this problem by fitting a new thermostat housing gasket, is it OK to fit the 'silicone elastomer' one (Elring 36467) which is easily available, or should a different type be used? If a different type is preferable, then what should that be?

Thanks for the help. Stuart
by stuartac
Fri Nov 24, 2017 10:07 am
Forum: Problems / Questions
Topic: Which fuse do I need to change - and where do I find it?
Replies: 8
Views: 2400

Re: Which fuse do I need to change - and where do I find it?

This is a long shot, but worth a try. Have you got the 'automatic headlamps' feature enabled - the one where the headlamps come on automatically when it begins to get dark. If you have, then try disabling it. I seem to remember that this feature can sometimes 'get itself into a muddle', and cause pr...
by stuartac
Sat Apr 08, 2017 8:29 pm
Forum: FAQ / Tips & Tricks
Topic: hazard lights
Replies: 11
Views: 7250

Re: hazard lights

Try disconnecting the alarm siren unit which is behind one of the the side panels in the boot.
by stuartac
Sun Jan 24, 2016 8:28 pm
Forum: Problems / Questions
Topic: Everything electrical....
Replies: 3
Views: 1650

Re: Everything electrical....

Hi there, I'd suggest you ask them to take a close look at the main wiring loom that feeds into the drivers door, especially the section contained in the black rubber sleeve. There could be a wire or two broken or shorted in there which might cause the symptoms (and the burning smell) you describe.
by stuartac
Mon Jan 12, 2009 10:02 pm
Forum: Problems / Questions
Topic: radio not working in cold conditions
Replies: 4
Views: 1687

Re: radio not working in cold conditions

Radio in our Megane has the same problem. If the weather is extremely cold (as it has been recently), the radio might refuse to switch on. I've found the quickest fix is to remove and reconnect one of the battery teminals. Anyone know what the problem might be ? Would the radio be replaced under war...
by stuartac
Mon Dec 22, 2008 4:51 pm
Forum: Problems / Questions
Topic: Loose connector under drivers seat
Replies: 10
Views: 15182

Loose connector under drivers seat

Hi all, first post on this excellent forum. Keep it up. Can anyone help with this? Checking under the drivers seat of our 1.6 Megane dynamic 2006 I noticed a loose connector which is attached by two thin gauge wires to the main wiring loom under the seat. It doesn’t appear to be anything to do with ...

Go to advanced search